Seluhur Cinta Seanggun Bidadari


My name: fida hafiss
My Fotopage: http://wna363.fotopages.com/
About me: freelance makeup artist
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Crystal Eye
Latest entry:Sculptures Constructed from 100,000 Toothpicks...!!
View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanĂ¡bana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Weddings by Sher
Latest entry:Weddings by Sher
Dear all, I have a blog now!! Check out my blog.....its all about weddings.... http://weddingsbysher.blogspot.com Best regards, SHER 019-281 3689 sher.design@yahoo.com http://sherdesign.fotopages.com http://weddingsbysher.blogspot.com View this Fotopage entry
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
julia othman
Latest entry:New babies in the family
The first to came into the world is Arina Afia, my bro's 3rd daughter. Sorang lagi Muhammad Afif Danial Imran...panjangnye nama. Anak kakak yg sulung. cute..cute!! ;-) View this Fotopage entry
afif dah montel..tido
betty hafiss
TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN MUDAH 1. Pilih yang mana suka. 2. Boleh buat pesanan ke betty_0312@yahoo.com sertakan nama, alamat, no. telefon n barang yg nak beli. 3. Kemudian boleh buat bayaran, no. akaun akan diberikan kepada anda yang betul-betul berminat untuk membeli. 4. Kami akan hantarkan kepada anda melalui pos laju. 5. Harga yang tertera tidak termasuk kos untuk pos laju. 6. Good sold are not returnable or refundable. View this Fotopage entry
nuraisyah abu hassim
Latest entry:WeLcome.. Muhammad Imran Yunus...
Putera sulung kami...my second born child... Muhammad Imran bin Yunus.. telah dilahirkan ada hari raya ke 3.. bersamaan 3Oct 2008.. jam 1143 pagi...di SMC,Shah Alam.. Berat lahir 3.25Kg... kelahiran secara normal.... terima kasih kepada DR.. dan nurse nurse yg attend saya di labor room.. u'all very supportive and helpfull... thanx again... dan untuk my beloved hubby.. Yunus ,,, love you so much dear...thanks for being there... terima kasih untuk anak Ummi... Nur Hannah Yunus..sebab being a good dott... View this Fotopage entry
beberapa jam sebelum discharge.. pada 4oct
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Intan Maria Mazna Ahmad
Latest entry:sayonara...
dear to my beloved viewer of intanmaria FP Maybe saya dah kurang upload kat sini. Now ni, banyak ke Friendster and Face Book See you there, www.friendster.com/intanmaria http://www.facebook.com/profile.php?id=1032410622 View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Nadira Zin
Latest entry:**The Holy month of Ramadhan**
Since this is our last Ramadhan in Nottingham, I've decided to capture most of the dishes I'd prepare for my beloved family...(also nak jadikan proof of evidence to both my girls yang mama dia pernah masak macam2 for them!).... LOL Ye la kan...balik malaysia nanti sure dah tak serajin macam kat UK ni...maklum la, kedai banyak! LOL So, to both my girls...and papa too....ni bukti nyer ok! I masak macam2 for all of you! ;-) ...nanti esok2 bila mama dah tua, jangan berani cakap mama x pernah masak f... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
noi MW
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016