Seluhur Cinta Seanggun Bidadari

By: fida hafiss

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 05:45 Email | Share | | Bookmark
Faridah - Tunang

 
 
....

Majlis tunang Faridah ni pada 18 jan 2009 di Kuala Pilah... So lepas je subuh I pun bertolak ke Pilah coz majlisnye mula pukul 12.30 takut terlewat la gitu...Alhmdulillah cepat sampai...
Dan yang paling penting Faridah & family puas hati dengan make up dia hari tu...Anyway congrats Faridah....dan dia dah siap booking awal2 lagi untuk nikah n sanding pada bulan oktober nanti...


Thursday, 5-Feb-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
Hazilah - Nikah

 
 
....

Maaf kerana lama dah tak update dan gambar kurang memuaskan mungkin kerana angle tak kena or cahaya pun kurang or saya yang tak reti nak snap hahaha.... Hazilah nikah pada 17 Januari 2009....


Thursday, 15-Jan-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark
Leez & Hubby - make over for outdoor shooting

 
 
 
View all 5 photos...

Sorry ya..muka leez sudah ditepekan bedak asas sebabnye I lupa nak snap masa awal2 tadi...


Inilah hasilnye..Cun leez nie betul tak?





Wednesday, 14-Jan-2009 02:44 Email | Share | | Bookmark
Fariza & Kamal - hasil kerja dari photographer








Maaf ye...I pun enterframe jugak hihihi...







Semua gambar di atas ni copyright dari http://dinyraof.fotopages.com/
Harap maklumlah ya gambar I dalam entry sebelum ini kurang memuaskan, bakat I cuma pandai menconteng muka ya, bukan dalam snap2 gambar ok...Olehitu jasabaik photographer yg sudi memberikan hasil sentuhan mereka amat dihargai sangat...


Tuesday, 13-Jan-2009 09:46 Email | Share | | Bookmark
Fariza & Kamal

 
 





[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net