Seluhur Cinta Seanggun Bidadari

By: fida hafiss

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 23-Feb-2009 09:31 Email | Share | | Bookmark
Nakiah - Sanding

 
 
 
View all 4 photos...
..
..


Thursday, 12-Feb-2009 03:23 Email | Share | | Bookmark
Laily - Nikah & Sanding

 
 
 
....


Wednesday, 11-Feb-2009 04:52 Email | Share | | Bookmark
My favourite tools...

 
 
 
View all 4 photos...


Perkenalkan inilah alatannya yang saya gunakan untuk menambah cantikkan muka mereka yang sedia ada cantik....Betulkan semua wanita punyai kecantikan tersendiri namun begitu kita ingin kelihatan lebih cantik dan sempurna lagi di hari bahagia nanti.. Olehitu dengan teknik solekan yang tepat dan penggunaan alat solek (MAC & Kryolan) dari jenama yang menjadi pilihan ramai make up artist yang terkemuka akan menyerlahkan lagi gaya dandanan bakal pengantin... Bagi saya untuk memastikan seseorang pengantin itu tampil menawan adalah tugas yang mencabar walaupun demikian jika hasil solekan saya berjaya membuatkan pengantin gembira dan sayalah orang yang paling bersyukur di atas kurniaan yang diberikan oleh-Nya...




Saya juga salah seorang dari MACPro member's....



Ini pula ialah koleksi gambar pengantin yang telah saya solekkan...Sebenarnye saya baru je dapat album ni dari kay(golden.fotopages)...tq kay...Jika rasa tak puas hati lagi tengok link saya ni so bolehla buat appointment dan berjumpa saya sendiri ya...Yelakan bila mereka call je tanya you guna make up ape ek??? ok ni I dah reveal semuanye...





Dan yang ini aksesori untuk disewa...Selendang pun ada tau...tapi tak upload gambar la pulak...



Tuesday, 10-Feb-2009 06:04 Email | Share | | Bookmark
Nurul Saadah - Nikah

 
 
 
....


Friday, 6-Feb-2009 09:12 Email | Share | | Bookmark
Nur Fadhilah - Nikah & Sanding

 
 
 
......


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net